Huisarrest - De gepersonaliseerde escape room experience!

Het leukste escape spel voor thuis

Gepersonaliseerde spellen met het karakter van een échte escape room maar dan vanuit huis te spelen.

hero_ilustration
USP Cadeautip

Gepersonaliseerd

Uniek aan de spellen is dat jij de hoofdrol speelt! Aan de hand van personalisatievragen maken wij het spel speciaal voor jou op maat. Ontsnap uit je eigen avontuur.

USP Cadeautip

Online game omgeving

Naast het spel met puzzelonderdelen, log je ook in op onze speciaal ontwikkelde online game omgeving. Je hebt beide nodig om het mysterie op te lossen.

USP Cadeautip

Op jouw locatie

Speel vanaf de bank, in de kantine bij de sportclub of op kantoor. Als je maar een tafel hebt om alle onderdelen uit te stallen én een device met internet.

USP Cadeautip

Uniek cadeau idee

Hoe leuk is het om een spel cadeau te geven dat speciaal voor diegene op maat is gemaakt? Een unieke beleving tijdens een babyshower, vrijgezellenfeest of verjaardag.

Onze spellen

Uit-Braak KERST

Tijdens het Kerstdiner worden jullie één voor één ziek! Wat is er aan de hand?

Lees verder…

€29.95

Meer informatie

Zwangerschapsaankondiging

Met deze speluitbreiding (op Verlos-Kunde, Uit-braak of Erf-goed?!) kondig je zwangerschap origineel aan!

Lees verder…

€7.95

Meer informatie

Uit-Braak

Tijdens een gezamenlijk etentje, worden jullie één voor één ziek! Wat is er aan de hand?

Lees verder…

€29.95

Meer informatie

Erf-Goed?!

Een erfenis van een overleden oudtante, als dat maar goed uitpakt.

Lees verder…

€29.95

Meer informatie

Verlos Kunde

Nu de weeën zijn begonnen, wil je maar één ding…

Lees verder…

€29.95

Meer informatie

Wat zeggen mensen over Huisarrest?

“Een escape spel waarin ikzelf de hoofdrol had, geniaal! Wat een verrassing dat er allerlei gegevens over mij(n leven) in het spel verwerkt waren. Zelfs de vriendinnen die doorgaans niet zo dol zijn op spelletjes werden bloedfanatiek.""

- Janouk Tolner

"Ik had nooit verwacht dat een bordspel de beleving van een echte escape room zo goed kon evenaren. En hoewel wij als groep aardig wat ervaring hebben met het spelen van fysieke escape rooms, waren sommige raadsels toch best lastig op te lossen. We hadden de hints zeker nodig."

- Kristel Roosendaal

"Mijn vriendinnen organiseerden een originele babyshower waarin we in twee teams tegen elkaar het spel Verlos Kunde speelden. Doordat een aantal vriendinnen ook onderdeel uitmaakten van het spel, was echt iedereen betrokken. Wil je een originele en unieke babyshower organiseren, dan kan ik dit spel van harte aanbevelen!"

- Annika Bruins

"Ik deed samen met een zwangere vriendin het spel Verlos Kunde. Zij was helemaal verrast dat er persoonlijke dingen van haar en haar man verwerkt waren! De uitdagende opdrachten en de tijd die maar door bleef tikken maakten het erg spannend. Toen we het uiteindelijk gehaald hadden, waren we zó blij. Voor herhaling vatbaar!"

- Judith Kelling

Veelgestelde Vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over onze spellen. Heb je een andere vraag? Stuur een mail naar info@huisarrest.one-sw.nl en we nemen snel contact met je op!

Dat is per spel verschillend. Voor een optimale spelbeleving raden we aan om Verlos Kunde met met 3 tot 6 personen te spelen. Erf-Goed?! adviseren we met maximaal 4 personen te spelen. Dan kan iedereen daadwerkelijk iets bijdragen aan het oplossen van de puzzels en raadsels. Wil je het spel met grote(re) groepen spelen? Dan raden we aan om meerdere pakketten (tegen gereduceerd tarief) te bestellen en tegelijkertijd (tegen elkaar) te spelen.

Gebruik kortingscode "10euro" en ontvang tien euro korting bij bestelling van minimaal twee spellen.

De niet gepersonaliseerde spellen verzenden we binnen twee werkdagen nadat we jouw bestelling hebben ontvangen. De gepersonaliseerde variant wordt speciaal voor jou ontwikkeld, daarom hebben we daar iets meer tijd voor nodig. Een gepersonaliseerd spel verzenden we binnen 5 werkdagen nadat we jouw bestelling hebben ontvangen.

Elk Huisarrest spel is éénmalig te spelen. Het spel bevat een unieke inlogcode die je toegang geeft tot de online game omgeving. Na activatie is deze code een beperkt aantal uur geldig.

Om onze spellen te spelen heb je niet meer nodig dan het fysieke spel (die je bestelt in onze webshop), een grote tafel om alle onderdelen op uit te stallen en een device met een goed werkende internetverbinding. Voor een optimale gebruikerservaring raden we aan de Online Game Omgeving te openen in Google Chrome.

Jazeker! Je hebt geen voorkennis nodig om onze spellen op te lossen. Met perfect teamwork, oog voor detail, een gezonde dosis logica en natuurlijk creativiteit vinden jullie vast en zeker de oplossing.

Achter de schermen wordt altijd hard gewerkt aan nieuwe spelvarianten. Aan ideeën geen gebrek, aan tijd om deze uit te werken des te meer. Eventjes geduld nog dus! Houd onze socials in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen.

Per ronde wordt aangegeven welke onderdelen er in de envelop horen te zitten. Alle spellen worden met uiterste zorg samengesteld. Mist er onverhoopt toch een onderdeel, stuur dan een mailtje naar info@huisarrest.one-sw.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Tijdens het spel krijg je op gezette tijden de mogelijkheid een hint te openen. Deze hints helpen je op weg. Zit je in een bepaalde ronde écht vast? Dan krijg je de mogelijkheid de oplossing van deze ronde in te zien, zodat je wel verder kunt naar de volgende ronde(s).

Geen paniek! Ook na die tijd krijgen jullie de gelegenheid om door te puzzelen om de oplossing te vinden. De klok tikt door, en jullie kunnen het spel gewoon afmaken.

Nee, dat is net als in een echte escape room niet mogelijk.

Nieuwsgierige spelers kunnen na afloop van het spel alle oplossingen inzien, inclusief een uitgebreide toelichting.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg onze laatste ontwikkelingen. We zullen je niet spammen, beloofd. We mailen je alleen wanneer we een leuke kortingsactie hebben, geven je een seintje wanneer we een nieuw spel hebben ontwikkeld of sturen je een bericht wanneer we op zoek zijn naar testpanels!