COMBIDEAL:

Escape spel met borrelbox

Bestel je een escape spel van Huisarrest, dan weet je dat je een originele en spannende avond tegemoet gaat. Jullie moeten “hard werken” om te ontsnappen uit jullie eigen avontuur. En hard werken maakt hongerig… Dús hebben wij een uniek aanbod voor je! Bij de aanschaf van een Huisarrest spel, kun je vanaf nu ook de speciaal voor ons ontwikkelde “Huisarrest borrelbox” van Food & Wood bestellen. 

FOOD & WOOD

DE HUISARREST BORRELBOX

Bestel het escape spel van jouw keuze en voeg de “Huisarrest Borrelbox” toe aan je winkelmandje. Een goede keuze, want met deze combideal ontzorgen we je volledig: Een spannend en avondvullend programma in combinatie met de lekkerste voor (en door) jou geselecteerde hapjes en drankjes.

De Huisarrest Borrelbox is toe te voegen aan je bestelling voor een bedrag 16,50 euro per persoon (en is te bestellen vanaf twee personen). 


Na jouw bestelling ontvang je van ons een unieke code, waarmee je op de site van Food&Wood zelf kunt aanvinken welke van de geselecteerde hapjes en drankjes jij wilt ontvangen én wanneer jij de borrelbox wilt ontvangen. 

We zijn stiekem best een beetje trots op deze samenwerking.  We kunnen namelijk uit eigen ervaring zeggen dat de borrelboxen van Food&Wood fan-tas-tisch zijn! (En dat vinden niet alleen wij… Food&Wood is de winnaar van de borrelplankentest van het Algemeen Dagblad, en scoorde maar liefst een 9,3!) 

HUISARREST

ONZE ESCAPE SPELLEN

Ben je op zoek naar een leuke en unieke activiteit met vrienden, familie of collega’s? Dan zit je bij ons goed! Huisarrest biedt namelijk bordspellen met het karakter van échte escape room, maar dan vanuit elke locatie te spelen. We verkopen drie verschillende spellen: Uit-braak, Erf-goed?! en Verlos-kunde.

Elk spel kunnen we personaliseren, dat houdt in dat we het spel (aan de hand van enkele vragen die je invult tijdens het bestelproces) speciaal voor jullie op maat maken. Voor deze unieke beleving betaal je slechts 39,95 euro. Een standaard (niet-gepersonaliseerd) spel bestel je al voor 29,95 euro.

Bekijk onze video’s voor een voorproefje!

UIT-BRAAK

Wat begon als een gezellig etentje, dreigt al snel te eindigen in een totale ramp. Mensen in het hele land vertonen extreme ziekteverschijnselen na het eten van vergiftigde producten. Zo ook (een aantal van) jullie! Weten jullie de zieken binnen 75 minuten te redden?

ERF-GOED?!

Wanneer jullie op een dag horen dat jullie een groot landhuis erven van een onbekende oudtante, krijgen jullie direct het gevoel dat er iets niet klopt… Jullie springen in de auto en gaan op onderzoek uit! Weten jullie het mysterie binnen 90 minuten op te lossen?

uniek (relatie-) geschenk!

MAATWERK SPEL IN COMBINATIE MET BORRELBOX!

Wil jij jouw medewerkers of relaties verrassen met een écht origineel geschenk? Of wil jij een teambuildingsactiviteit organiseren waar nog jaren over na wordt gepraat? Neem dan contact met ons op en laat je ontzorgen! Wij maken een escape spel helemaal voor jullie op maat. Een verhaallijn passend bij jullie bedrijf, puzzels over jullie organisatie en alle onderdelen in jullie huisstijlkleuren. Natuurlijk uit te breiden met de beste borrelbox van Nederland, geheel naar eigen voorkeuren samen te stellen. 

Wil je alle spellen en borrelboxen op één locatie ontvangen voor een live bijeenkomst? Of moeten de pakketten verstuurd worden naar de thuisadressen van de ontvangers en wordt er digitaal gespeeld? Geen probleem! Neem contact met ons op en we regelen het graag voor je! 

 

 

FAQ

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over het bestellen van onze spellen in combinatie met een borrelbox. Kijk gerust hieronder, wellicht staat jouw vraag en ons antwoord er al tussen. Zo niet, neem je dan contact met ons op?

Het personaliseren van jouw spel kost uiteraard tijd en vergt aandacht. Daarom rekenen we daar maximaal 5 werkdagen voor. Dit spel zal apart verzonden worden van de borrelbox. Het spel ontvang je dan van Huisarrest en de borrelbox van Food&Wood. 

Een standaard spel wordt binnen 2 werkdagen verwerkt en zal direct met de borrelbox mee verzonden worden door Food&Wood. 

Heb je het spel en de borrelbox voor een bepaalde datum nodig, laat het ons dan weten. Maar houdt wel rekening met de minimale verwerkingstijd. 

Speciaal voor Huisarrest heeft Food&Wood een borrelbox samengesteld, met keuze uit 20 verschillende hapjes. Per persoon mag je er een bepaald aantal uitkiezen. Zo selecteer je precies dat waar jullie zin in hebben. Nadat je bij ons de borrelbox hebt besteld ontvang je een mail met instructie hoe je jouw wensen kunt doorgeven aan Food&Wood. 

Heb je je spam al gecheckt? Grote kans dat de mail daar terecht is gekomen. Zo niet, zoek dan even contact met ons (info@huisarrest.com). Dan kijken wij met je mee.