Familieweekend

Contact
  • Persoonlijk
  • Thuis & online
  • Uniek cadeau

Een écht originele
activiteit voor het
familieweekend?!

Het familieweekend organiseren. Het klinkt leuk (want jij bent immers degene die alles kan bepalen), maar het is stiekem vaak een flinke klus. Van geschikte accommodatie, tot de boodschappen en de restaurantkeuze. En dan wil je ook nog een originele activiteit… HELP!!  Hoe vind je iets dat bij iedereen in de smaak valt? Waaraan zowel je uiterst serieuze nicht, als ook je jolige oom enthousiast meedoet? En waarbij je kleine neefje een rol kan spelen, maar ook oma die al op leeftijd is?

Zoek niet verder!  

ESCAPE SPEL TIJDENS HET FAMILIEWEEKEND

Met de (gepersonaliseerde) escape spellen van Huisarrest heb je een activiteit die bij ieder in de smaak zal vallen. Dit omdat jullie er zelf de hoofdrol in spelen! Onze ervaring is dat zelfs de grootste spelletjeshaters enthousiast worden en fanatiek meepuzzelen om hun eigen mysterie te ontrafelen. De ideale activiteit voor jullie familieweekend dus!

We kunnen onze spellen voor je personaliseren, dus kunnen bijvoorbeeld grappige eigenschappen in de spellen verwerken. Wie is er altijd te laat? Wie is de grootste angsthaas? Jij levert ons de informatie aan (via de vragen in het bestelformulier) en wij verwerken het in het spel.

Test jullie puzzelskills!

Met onze escape spellen gaan jullie de strijd aan tegen de klok. In een tijdslot van 60 minuten (Verlos-Kunde), 75 minuten (Uit-braak) of 90 minuten (Erf-goed?!) proberen jullie het mysterie te ontrafelen. Met perfect teamwork, oog voor detail een gezonde dosis logica en natuurlijk creativiteit, gaat jullie dit vast en zeker lukken!

Schermafbeelding 2023-01-19 om 10.01.50

KIES één van onze spellen!

 Uit-Braak

Tijdens een gezamenlijk diner worden jullie één voor één hartstikke ziek. Hoe komt dat? En bovenal, wat kunnen jullie eraan doen?

Erf-Goed

Een gewone vrijdagavond krijgt een heel bijzondere wending als er een man voor de deur staat die jullie een speciale brief overhandigt. Vanaf nu zijn jullie de trotse eigenaren van “Landgoed De Golden Bergh”! Of toch niet?!…

Verlos-Kunde

Je bent volop aan het genieten van je zwangerschapsverlof. Maar dan… zijn dat weeën? Nu al? Je raakt in paniek en moet NÚ het telefoonnummer van de verloskundige hebben.