Over ons

Contact
  • Persoonlijk
  • Thuis & online
  • Uniek cadeau

De gezichten achter Huisarrest

Wij zijn Muriël en Nadia: de gezichten achter Huisarrest. Vriendinnen vanaf de kleuterklas, en tot aan het einde van onze middelbare schooltijd onafscheidelijk. Hoewel we beiden de collegebanken in Amsterdam indoken, kozen we totaal verschillende studies (gedragswetenschappen vs. communicatiewetenschappen). Maar ondanks dat, lijken we ook best wel op elkaar…

Contact

Zo zijn we: 

  • allebei dol op spellen. Van kaartspel tot tactisch bordspel, en van computergame tot escape room;
  • daarbij soms net iets té competitief. Zelfs een potje ganzenbord met onze kleuters verliezen we niet graag;
  • behoorlijk creatief. De meest fantastische sinterklaas surprises, een make-over van de woonkamer, het ontwerpen van mooie fotoboeken… Geef ons de vrije hand en je maakt ons héél gelukkig;
  • een kei in het organiseren van feestjes en activiteiten. Van bruiloft tot babyshower, en van puzzeltocht tot origineel uitje met kids. Wij maken er graag een feestje van.

En al vervloeken we dikwijls onze overvolle agenda’s, stiekem houden we ervan om gewoon ál-tijd bezig te zijn.

Al deze eigenschappen en talenten zetten we maar wat graag in voor Huisarrest. Onze hobby, die inmiddels veel meer is dan dat!

Het ontstaan van Huisarrest…

Na het bezoeken van verschillende escape rooms riepen we al snel: dit willen wij ook! Maar we zagen vooral veel praktische bezwaren. Een ruimte huren, de ruimte na elk bezoek weer in originele staat terugbrengen, en misschien wel de allerbelangrijkste: hoe moeten we dát nou inpassen in die toch al overvolle onze agenda’s?!

Daarom besloten we voor een variant te gaan die thuis te spelen is. Maar dan wel onderscheidend ten opzichte van alle andere escape spellen die al bestaan. We besloten spellen te maken die we kunnen personaliseren. Op basis van informatie die de besteller ons geeft, maken we een spel volledig op maat. Want, hoe tof is het om de hoofdrol te spelen in je eigen spel, waardoor je kunt ontsnappen uit je eigen verhaal?

Heb je zin in een spannende en originele spelletjesavond met vrienden, bestel dan gauw een van onze spellen.