Zakelijk

Contact

Een op maat gemaakt escape spel voor je medewerkers!

 • Uniek escape spel
 • Op maat gemaakt
 • Over jouw organisatie

HET LEUKSTE SPEL VOOR JOUW TEAM

Ben je op zoek naar een unieke teambuildingsacitiviteit voor jouw medewerkers? Dan helpen wij je graag verder! We maken een escape spel op maat waarbij de verhaallijn, de puzzels, de raadsels en alle onderdelen volledig in het teken staan van jouw bedrijf. Laat jouw medewerkers (in groepen) samenwerken, en ontrafel het mysterie van de organisatie!

PERSOONLIJK

Wat doen jullie, waar staan jullie voor, zijn er bijzondere bedrijfsprocessen of hysterische personeelsfeesten? Of wil jij je medewerkers een eigen boodschap meegeven tijdens deze activiteit?

Jij bepaalt welke informatie wij gebruiken in het spel dat we speciaal voor jouw bedrijf ontwikkelen.

THUIS EN ONLINE

Onze spellen zijn een ideale combinatie tussen offline en online. Elk team ontvangt een fysiek spel en tevens een unieke inlogcode, waarmee kan worden ingelogd in onze Online Game Omgeving.

Alleen door goed teamwork, heldere communicatie en creatief denken kan het mysterie worden ontrafeld.

OP JOUW LOCATIE

Zijn jouw medewerkers allemaal aanwezig op één locatie, of zitten ze juist verspreid over verschillende vestigingen? En spelen jouw collega’s vanuit huis of vanuit kantoor? Het maakt voor ons niet uit. Jouw medewerkers strijden in teams tegen elkaar. Welk team ontrafelt het speciaal voor jullie ontwikkelde mysterie als eerste?

UNIEK CADEAU

Deze teambuildingsactiviteit is letterlijk een cadeautje voor jouw medewerkers.

Bij eerdere opdrachtgevers hebben we gezien dat zelfs de grootste spelletjeshaters van het bedrijf enthousiast werden en fanatiek meepuzzelden om “hun eigen mysterie” binnen de tijd te ontrafelen.

HOE WERKT HET?

Zodra we jouw aanvraag binnenkrijgen, nemen we zo snel mogelijk (maar in principe binnen twee werkdagen) contact met je op. We inventariseren je wensen en bespreken alle mogelijkheden. We maken een offerte, en bij akkoord gaan wij voor jouw bedrijf aan de slag!
Daarna plannen we een (digitaal) gesprek om alle details door te spreken. We zullen in dit gesprek heel veel vragen over jouw organisatie, om zo veel mogelijk inspiratie op te doen.  Heb je zelf al een idee voor de verhaallijn van het spel, dan horen we dat natuurlijk graag. Heb je nog geen idee? Vertrouw dan op ons en let us do our magic. Binnen twee weken zullen we je verrassen met een eerste opzet voor de verhaallijn.
Na jouw akkoord op de verhaallijn en onze ideeën buigen wij ons over de daadwerkelijke inhoud van het spel. We maken de puzzels en raadsels volledig voor je op maat, en zorgen ervoor dat er een compleet en uniek spel wordt geproduceerd waarmee je gegarandeerd punten scoort bij jouw medewerkers!

wat is een escape spel?
 • Wij wilden graag onze zwangerschap op een originele manier bekend maken. Aangezien wij ook graag escape room achtige spellen spelen kwamen wij uit bij Huisarrest. Na een fijn contact met Nadia konden wij een aangepaste versie krijgen waarbij er een bonusronde werd toegevoegd.  Wat was men verrast zeg! Een ontzettend leuk spel om te spelen en zo dankbaar dat het speciaal voor ons wat aangepast werd. Ik kan Huisarrest bij iedereen aanbevelen!

  Elise Inderhees

 • Vanaf het eerste moment was het spel zenuwslopend. De verschillende rondes zijn zeer divers, en alle onderdelen zien er geweldig uit. Erf-goed?! is echt een aanrader voor een gezellige en spannende avond met partner of vrienden.

  Samantha Wingerd

 • Al aardig wat thuismysteries gespeeld waar deze zeker niet voor onder doet. Leuke puzzels, maar vooral de aandacht voor detail in voorwerpen, handgeschreven stukken en gepersonaliseerde items trekken de aandacht. De verhaallijn is verrassend en de puzzels zijn origineel en uitdagend.

  Dylan Kloppenburg

 • Samen met een goede vriendin speelde ik het spel Uit-braak. Wat hebben we genoten! De afwisselende uitdagingen in het spel hielden ons goed zoet. We hebben flink ons best moeten doen, maar het is gelukt! We hebben ons super goed vermaakt en raden het spel zeer zeker aan.

  Tanja Bos

 • Huisarrest heeft onze verwachtingen overtroffen! Door corona konden onze feestplannen niet doorgaan, maar dit spel maakte veel goed! Goede puzzels, sterke verhaallijn passend bij ons als studentenvereniging, geweldige onderdelen. Met als afsluiter een fysieke opdracht in het centrum van Rotterdam. Dit was tof!

  Thijs – PRAESES. DIES-COMMISSIE, S.S.R. ROTTERDAM

 • Wat een geweldig evenement hebben de dames van Huisarrest voor ons georganiseerd! Onze medewerkers waren er echt trots op dat wij als kantoor een evenement aanboden met zo’n eigen touch. En onze mensen zijn kritisch. Dan heb je écht iets goed gedaan. Niets dan lof!

  Eric Looijen – PARTNER, STELLICHER ADVOCATEN

 • Wij wilden graag onze zwangerschap op een originele manier bekend maken. Aangezien wij ook graag escape room achtige spellen spelen kwamen wij uit bij Huisarrest. Na een fijn contact met Nadia konden wij een aangepaste versie krijgen waarbij er een bonusronde werd toegevoegd. Wat was men verrast zeg! Een ontzettend leuk spel om te spelen en zo dankbaar dat het speciaal voor ons wat aangepast werd. Ik kan Huisarrest bij iedereen aanbevelen!

  Elise Inderhees

 • Escaperoomspel Verloskunde gespeeld op de babyshower van mijn zus. Een echte aanrader. We hebben het in twee teams gespeeld, maar vonden het ook een pittig spel. We hadden de hints echt nodig en waren niet binnen de tijd klaar. Dit mocht de pret niet drukken, en maakte het spel ook uitdagend om te spelen. Voor mijn zus hadden we het gepersonaliseerd, dit was een hele leuke toevoeging in het spel. Ik zou zeggen een aanrader om te spelen, want het belooft een leuke middag te worden!

  Nancy Schroeders

 • “Ik had nooit verwacht dat een bordspel de beleving van een echte escape room zo goed kon evenaren. En hoewel wij als groep aardig wat ervaring hebben met het spelen van fysieke escape rooms, waren sommige raadsels toch best lastig op te lossen. We hadden de hints zeker nodig.”

  Kristel Roosendaal

 • “Een escape spel waarin ikzelf de hoofdrol had, geniaal! Wat een verrassing dat er allerlei gegevens over mij(n leven) in het spel verwerkt waren. Zelfs de vriendinnen die doorgaans niet zo dol zijn op spelletjes werden bloedfanatiek.”

  Janouk Tolner

Bekijk alle reviews hier

PRIJZEN

Bij het volledig op maat maken van een spel voor jouw organisatie komt veel kijken. Denk aan bijvoorbeeld de gesprekken; een eventueel bezoek aan de locatie; onze reiskosten; de uren voor het creatieve (denk)proces en voor het uitwerken en ontwerpen van alle onderdelen; de drukkosten; het laten testen van het spel; het klaarmaken van de spellen en tot slot de verzending.
Om het gemakkelijk en overzichtelijk te houden werken we met een vast tarief van €3.500 excl btw, waarin eigenlijk alles zit voor het kunnen produceren en leveren van een uniek spel in een oplage van (maximaal) 20 spellen.

Voor één tarief kun jij alles uit handen geven en zorgen wij voor een compleet unieke teambuildingsactiviteit die niet snel vergeten zal worden!

INHOUD

Voor één tarief kun jij alles uit handen geven en zorgen wij voor een compleet unieke teambuildingsactiviteit die niet snel vergeten zal worden!
Eén spel kan gespeeld worden met maximaal vijf personen. Met 20 spellen verzorg je dus voor maximaal 100 personen een unieke ervaring. Ben je enthousiast en wil je meer collega’s aan het puzzelen (en escape-en) zetten? Een grotere oplage is geen probleem! Voor een meerprijs per extra spel kunnen we in elke gewenste oplage voorzien.

20230326_121153

VEEL GESTELDE VRAGEN

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over onze op maat gemaakte spellen. Kijk gerust hieronder, wellicht staat jouw vraag er al tussen. Zo niet, neem je dan contact met ons op? Mail ons op info@huisarrest.com en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op!

Het compleet op maat maken van een spel voor jouw organisatie is een fantastische (maar tijdrovende) klus. Reken erop dat we na jouw akkoord op de offerte een week of zes nodig hebben om een spel voor je te kunnen maken. Heb je een kortere deadline? Overleg dan vooral even met ons. We bekijken graag de mogelijkheden!

Voor een optimale spelbeleving raden we aan om onze spellen te spelen in groepen van 3 tot maximaal 5 spelers. Zo zorgen we ervoor dat er voor elke speler onderdelen zijn, en dat iedereen ook daadwerkelijk iets kan bijdragen aan het oplossen van het spel. Kan er gespeeld worden met meer mensen in één team? Ja. Raden we het aan? Zeker niet.

Indien gewenst kunnen we een spel zo maken dat het volledig digitaal (via Microsoft Teams, Google Meet, Zoom of Skype) gespeeld kan worden. We leveren de spellen dan wel per team aan. Dus aan jullie de taak om ervoor te zorgen dat ieder teamlid voorafgaand aan de teambuildingsessie een aantal fysieke onderdelen (volgens onze instructies) ontvangt.

  VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!

  Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je direct een bestelling plaatsen? We horen graag van je! Vul het contactformulier in, en we nemen zo snel mogelijk (maar in ieder geval binnen twee werkdagen) contact met je op!