Huwelijkscadeau

Contact
  • Persoonlijk
  • Thuis & online
  • Uniek cadeau

Een origineel huwelijkscadeau?!

Geef het bruidspaar een gepersonaliseerd escape spel!

Een bruiloft zorgt niet alleen bij het (aanstaande) bruidspaar zelf voor stress. Ook de gasten hebben vaak een boel te regelen. Van vrijgezellenfeestje tot outfit. En van speeches tot het regelen van (evt.) oppas. Maar wat dacht je van het vinden van een geschikt, origineel en liefst ook nog persoonlijk huwelijkscadeau?! HELP!

Een gepersonaliseerd cadeau!

Bestel ons gepersonaliseerde escape spel Erf-Goed?! waarin de newly weds zelf de hoofdrol spelen.

  • Het spel wordt op maat gemaakt, op basis van informatie die jij over hen aanlevert;
  • Samen puzzelen ze zich door de verschillende rondes van hun eigen avontuur;
  • Alleen door goed samenwerken, creatief denken en de hersenen flink te laten kraken kunnen zij binnen 90 minuten de oplossing vinden;
  • Het bruidspaar speelt het spel wanneer het hen uitkomt. Dat mag natuurlijk op de huwelijksreis, maar kan ook maanden later. De unieke inlogcode blijft geldig.
Picsart_23-03-08_13-14-06-158

Verhaallijn
Het is tijd voor een romantisch avondje samen voor het bruidspaar… Tenminste, dat denken ze. De hapjesplank staat al klaar, en net wanneer de glazen worden gevuld, gaat de deurbel. Er staat een onbekende man strak in pak voor deur. De man vertelt dat een overleden oudtante de newlyweds een gigantisch landgoed heeft nagelaten. Heel bizar. De naam van de tante zegt zowel bruid als bruidegom niets, maar toch zijn ze nieuwsgierig en gaan ze op onderzoek uit. Weten ze het mysterie rondom oudtante Florentien te ontrafelen?

Kosten
Een gepersonaliseerde versie van Erf-goed?! kost € 34,95 (excl. verzendkosten).

Verzending
Afhankelijk van jouw wensen sturen we het spel direct naar het bruidspaar, of naar jouw eigen adres, zodat je het spel persoonlijk kunt overhandigen aan de newlyweds.

Levertijd
We kunnen garanderen dat we gepersonaliseerde spellen binnen vijf werkdagen na bestelling op de post doen. Heb je last-minute cadeaustress? Stuur ons gerust even een berichtje, dan gaan we kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Erf-goed?! een geschikt huwelijkscadeau?

Twijfel je of Erf-goed?! ook in jullie situatie een geschikt cadeau is, of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we denken graag met je mee!

Groetjes, Muriël & Nadia

“Wij kregen Erf-goed?! op onze huwelijksdag. We hadden eerlijk gezegd niet door hoe bijzonder dit cadeau écht was, totdat we het spel tijdens onze huwelijksreis uit de koffers trokken. Heel erg tof dat het hele spel om onszelf draaide, en we echt moesten ontsnappen uit ons eigen verhaal!

– Denise Meurs

 

“Heel veel plezier gehad tijdens het oplossen van deze originele escape room. Goed teamwork was nodig!”

R. HOGEDOORN

“Wij kregen een spellenpakket als huwelijkscadeau, Erf-goed?! was by far het meest unieke spel dat er tussen zat. Heel origineel dat je raadsels en puzzels oplost over jezelf. Dit spel gaan we zeker zelf eens weggeven als huwelijkscadeautje.”

Mr. & MRS. DERKSEN