Uit-braak! Een spannend Kerst escape spel van Huisarrest

Contact
  • Persoonlijk
  • Thuis & online
  • Uniek cadeau

Spannende KERST-ESCAPE: Uit-braak!

Het lijkt nog ver weg, maar over een paar weken staan de feestdagen alweer voor de deur. Ben jij dit jaar aan de beurt om het Kerstfeest te organiseren? Ga dan voor een spannende en originele invulling van de middag of avond, en bestel ons (gepersonaliseerde) escape spel: Uit-braak!

Puzzel samen om te ontsnappen uit jullie eigen avontuur!

Contact

Uit-braak!

Na flink wat voorbereidingen én voorpret is het eindelijk zo ver! De dag van de jaarlijkse kerstviering. Wat hebben jullie ernaar uitgekeken. Een avond met vrienden, lekker eten, de nodige drankjes, cadeaus en vooral heel veel gezelligheid!

Maar de feeststemming vergaat jullie helaas al snel, als tijdens het eten jullie één voor één ziek worden. Buikpijn, overgeven, extreme hoofdpijn….

Dan ontvangen jullie een NL-alert. Mensen in het hele land worden ziek en vertonen vergiftigingsklachten. (Hoe) Houdt dit verband met jullie klachten? Ga samen op onderzoek uit en vind een antigif binnen de tijd, om zo jullie Kerstfeest te redden!

Lukt het jullie binnen 75 minuten?

HOE WERKT HET?

hart

Uniek aan onze spellen is dat jullie zelf de hoofdrol spelen! Aan de hand van personalisatievragen maken wij het spel speciaal voor jullie op maat. Jullie lossen dan puzzels en raadsels op die over jullie zelf gaan en ontsnappen uit jullie eigen avontuur! (Vind je het personaliseren niet nodig, dan kun je natuurlijk ook een standaard spel bestellen.)

Onze spellen zijn een ideale combinatie tussen offline en online.  Jullie ontvangen een fysiek spel bestaande uit verschillende onderdelen. Jullie ontvangen ook een unieke inlogcode, waarmee kan worden ingelogd in onze Online Game Omgeving. Alleen door goed teamwork,  heldere  communicatie en creatief denken kan het mysterie worden ontrafeld.

Met onze spellen hoef je de deur niet uit om tóch een spannende en actieve avond te hebben. Ideaal dus tijdens de feestdagen! En moeten jullie familieleden of vrienden missen vanwege bijvoorbeeld corona? Stuur hun een eigen (gepersonaliseerde) versie van het spel en ga in teams de strijd met elkaar aan! Welk team ontrafelt het mysterie als eerst?

Houd je zelf niet van zo van spellen? Of hebben jullie na een uitgebreid diner geen tijd meer om een spel te spelen tijdens de feestdagen? Geef dan een gepersonaliseerd spel cadeau. Een uniek cadeautje voor onder de boom of om te spelen op oudjaarsavond. Met dit cadeau scoor je zeker punten bij jouw familie of vrienden.

Natuurlijk kunnen wij zelf vertellen hoe leuk onze spellen zijn, maar is het niet veel geloofwaardiger om te lezen wat andere klanten ervan vonden?
Lees meer reviews op ons Google-profiel.

wat zeggen anderen?

Ik was een van de gelukkigen die het nieuwste spel UIt-braak mocht testen. Het was ontzettend leuk! Weer heel tof in elkaar gezet, spannende puzzels, en super origineel dat je zelf de hoofdrol speelt in het spel! Ik kan maar één minpuntje bedenken én dat is dat ik het spel niet meer met mijn familie kan spelen tijdens de Kerst, omdat ik het al ken! – Rianne Vos

Tot nu toe hebben wij alle spellen van Huisarrest gespeeld. Uit-braak was weer heel verrassend. Het heeft compleet andere raadsels en puzzels dan de andere spellen en (zonder te veel te verklappen) het is heel leuk dat het zo interactief is! Er zitten hele toffe onderdelen in het spel. Ben je een liefhebber van fysieke escape rooms en houd je ook van bordspellen? Dan is Uit-braak een aanrader! – Tomas en Janouk Mulder

Vragen en Antwoorden

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over onze spellen. Kijk gerust hieronder, wellicht staat jouw vraag en ons antwoord er al tussen. Zo niet, neem je dan contact met ons op info@huisarrest.com

Wat is de levertijd?

Onze standaard spellen versturen we binnen twee werkdagen. Een gepersonaliseerd spel maken we voor jou op maat en dat kost ons dus wat meer tijd. We verzenden de gepersonaliseerde spellen in ieder geval binnen vijf werkdagen, maar heb je het spel eerder nodig stuur ons dan even een berichtje dan kijken we wat we voor jullie kunnen betekenen. P.S. In de decembermaand doet PostNL soms wat langer over het bezorgen van pakketten, dus bestel zo vroeg mogelijk!

Met hoeveel spelers kunnen we een spel spelen?

Op de productpagina van de verschillende spellen geven we aan met hoe veel spelers een spel gespeeld kan worden. Voor een ultieme spelbeleving raden we aan het maximaal aantal spelers niet te overschrijden. Dan kan iedereen ook echt iets bijdragen aan het oplossen van de losse onderdelen.

Toch met meer personen spelen? Bestel meerdere spellen en laat de aanwezigen in teams tegen elkaar strijden! Gebruik kortingscode “5euro” en ontvang vijf euro korting bij bestelling van minimaal twee spellen.

Kan er volledig digitaal gespeeld worden?

Mochten er weer coronamaatregelen komen waardoor samenkomen in groepen niet mogelijk is, of willen jullie spelen met vrienden of familie aan de andere kant van Nederland (of zelfs de wereld)? Geef dit dan aan bij je bestelling. Dan sturen wij een handleiding waarmee jullie (na enige voorbereidingen van de teamcaptain), het spel op afstand en dus helemaal coronaproof kunnen spelen! Let op: bestel dan tijdig, want een aantal spelonderdelen moeten door jullie nog naar de andere teamleden worden gestuurd per post.

Ontdek ook onze andere spellen

Verlos-Kunde babyshower escape

Verlos-kunde

Je bent volop aan het genieten van je zwangerschapsverlof. Je hebt alle voorbereidingen voor de komst van de kleine getroffen en je vult je tijd met alleen maar leuke dingen. Shoppen, lunchen, Netflixen… Maar dan… zijn dat weeën? Nu al? Je raakt in paniek en moet NÚ het telefoonnummer van de verloskundige hebben. Je wilt haar bellen. De tijd dringt! Weet je het nummer van de verloskundige binnen 60 minuten te ontrafelen? Alleen dan kun je de tijd stoppen.

Spel_Erfgoed_Vierkant

Erf-goed?!

Na een lange werkdag ploffen jullie op de bank. Movienight! Net als de film begint gaat ineens de bel. Jullie openen de deur en zien een man strak in pak staan. Nog voordat jullie iets kunnen zeggen, vertelt de man dat een overleden oudtante jullie een landgoed heeft nagelaten. Compleet verbaasd kijken jullie elkaar aan, niet alleen om het feit dat jullie opeens een landgoed rijker zijn maar bovenal omdat jullie geen idee hebben wie ze is. Dit klopt niet! Weten jullie het mysterie binnen 90 minuten te ontrafelen?