een op maat gemaakt escape spel voor jouw organisatie!

Ben je op zoek naar een unieke teambuildingsacitiviteit voor jouw medewerkers? Dan helpen wij je graag verder! We maken een escape spel op maat waarbij de verhaallijn, de puzzels, de raadsels en alle onderdelen volledig in het teken staan van jouw bedrijf. Laat jouw medewerkers ontsnappen uit jullie eigen avontuur! 

teambuilding-escape-spel
Gepersonaliseerd

Wat doen jullie, waar staan jullie voor, zijn er bijzondere bedrijfsprocessen of hysterische personeelsfeesten? Of wil jij je medewerkers een boodschap meegeven tijdens deze activiteit? Jij bepaalt welke informatie wij gebruiken in het spel dat we speciaal voor jouw bedrijf ontwikkelen.

Onze spellen zijn een ideale combinatie tussen offline en online.  Elk team ontvangt een fysiek spel en tevens een unieke inlogcode, waarmee kan worden ingelogd in onze Online Game Omgeving. Alleen door goed teamwork,  heldere  communicatie en creatief denken kan het mysterie worden ontrafeld.

Zijn jouw medewerkers allemaal aanwezig op één locatie, of zitten ze juist verspreid over verschillende vestigingen? En spelen jouw collega's vanuit huis of vanuit kantoor? Het maakt voor ons niet uit. Jouw medewerkers strijden in teams tegen elkaar. Welk team ontrafelt het speciaal voor jullie ontwikkelde mysterie als eerste?

Deze teambuildingsactiviteit is letterlijk een cadeautje voor jouw medewerkers. Bij eerdere opdrachtgevers hebben we gezien dat zelfs de grootste spelletjeshaters van het bedrijf enthousiast werden en fanatiek meepuzzelden om "hun eigen mysterie" binnen de tijd te ontrafelen.

hoe-werkt-het

Hoe werkt het?

Zodra we jouw aanvraag binnenkrijgen, nemen we contact met je op.  We oriënteren wat jullie wensen zijn en bespreken alle opties en mogelijkheden. Op grond daarvan stellen wij een offerte op. En bij akkoord, gaan wij voor jouw bedrijf aan de slag!

We plannen een (digitaal) gesprek om alle details door te spreken. We zullen in dit gesprek alles vragen over jouw organisatie. Wat doen jullie? Waar staan jullie voor? Zijn er bijzondere bedrijfsprocessen? Gekke gebruiken of hysterische personeelsfeesten? Hebben jullie een kantoorhuisdier? Of is er misschien wel een verborgen kelder waarvan niemand weet wat er te vinden is? Wij willen álles weten! Heb je zelf al een idee voor de verhaallijn van het spel, dan mag dat natuurlijk ook. Heb je nog geen idee? Vertrouw dan op ons en let us do our magic. Binnen twee weken zullen we je verrassen met een eerste opzet voor de verhaallijn.

Na jouw akkoord op de verhaallijn en onze ideeën buigen wij ons over de daadwerkelijke inhoud van het spel. We maken de puzzels en raadsels, en zorgen ervoor dat er een compleet en uniek spel wordt geproduceerd, waarmee je gegarandeerd punten scoort bij jouw collega’s. 

PRIJZEN

Spel op maat

Bij het volledig op maat maken van een spel voor jouw organisatie komt veel kijken. Denk aan bijvoorbeeld de gesprekken; een eventueel bezoek aan de locatie;  onze reiskosten; de uren voor het creatieve (denk)proces en voor het uitwerken en ontwerpen van alle onderdelen; de drukkosten; het laten testen van het spel; het klaarmaken van de spellen en tot slot de verzending. 

Om het gemakkelijk en overzichtelijk te houden werken we met een vast tarief van €3.000 excl btw, waarin eigenlijk alles zit voor het kunnen produceren en leveren van een uniek spel in een oplage van (maximaal) 30 spellen. 

Voor één tarief kun jij alles uit handen geven en zorgen wij voor een compleet unieke teambuildingsactiviteit die niet snel vergeten zal worden! 

Eén spel kan gespeeld worden met maximaal vijf personen. Met 30 spellen verzorg je dus voor maximaal 150 personen een unieke ervaring. Ben je enthousiast en wil je meer collega’s aan het puzzelen (en escape-en) zetten? Een grotere oplage is geen probleem! Voor een meerprijs per extra spel* kunnen we in elke gewenste oplage voorzien. Wanneer je een offerte aanvraagt kunnen we een concreet voorstel doen op basis van jouw wensen. 

 

*De meerprijs per extra spel is afhankelijk van de oplage. Vanaf €25,- per extra spel.

offerte aanvragen?

Heb je vragen, wil je meer informatie over de mogelijkheden of ben je er al uit en wil je direct je bestelling plaatsen? We horen graag van je! Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

portfolio

TE-RECHT

Een spannend escape spel voor Stellicher advocaten. Ontwikkeld in coronaperiode, om medewerkers verbonden te laten voelen. Voor elke medewerker stond een cadeau met cijferslot klaar. Na het oplossen van de allerlaatste puzzel kon ieder zijn of haar cadeau openen.

ONT-MAAGD

Een (tikkie ondeugend) escape spel voor S.S.R. Rotterdam, een studentenvereniging met ruim 800 leden. Omdat hun lustrumfeest in fysieke vorm geen doorgang kon vinden door corona, werden wij gevraagd een spel op maat te ontwikkelen.

Natuurlijk kunnen wij zelf vertellen hoe leuk onze spellen zijn, maar is het niet veel geloofwaardiger om te lezen wat andere klanten ervan vonden?

wat zeggen anderen?

Wat een geweldig evenement hebben de dames van Huisarrest voor ons georganiseerd! Onze medewerkers waren er echt trots op dat wij als kantoor een evenement aanboden met zo'n eigen touch. En onze mensen zijn kritisch. Dan heb je écht iets heel goed gedaan. Niets dan lof!
Eric Looijen
partner, stellicher advocaten
Huisarrest heeft onze verwachtingen overtroffen! Door corona konden onze feestplannen niet doorgaan, maar dit spel maakte veel goed! Goede puzzels, sterke verhaallijn passend bij ons als studentenvereniging, geweldige onderdelen. Met als afsluiter een fysieke opdracht in het centrum van Rotterdam. Dit was tof!
Thijs
praeses. dies-commissie, s.s.r. Rotterdam

FAQ

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over onze op maat gemaakte spellen. Kijk gerust hieronder, wellicht staat jouw vraag en ons antwoord er al tussen. Zo niet, neem je dan contact met ons op?

Het compleet op maat maken van een spel voor jouw organisatie is een fantastische (maar tijdrovende) klus. Reken erop dat we na jouw akkoord op de offerte én na het kennismakings/brainstormgesprek een week of zes nodig hebben om een spel voor je te kunnen maken. Heb je een kortere deadline? Overleg dan vooral even met ons, en we bekijken graag de mogelijkheden!

Voor een optimale spelbeleving raden we aan om onze spellen te spelen in groepen van 3 tot maximaal 5 spelers. Zo zorgen we ervoor dat er voor elke speler onderdelen zijn, en dat iedereen ook daadwerkelijk iets kan bijdragen aan het oplossen van het spel. Kan het met meer mensen in een team? Ja. Raden we het aan? Zeker niet. 

Indien gewenst kunnen we een spel zo maken dat het volledig digitaal (via Microsoft Teams, Zoom of Skype) gespeeld kan worden. We leveren de spellen dan wel per team aan. Dus aan jullie de taak om ervoor te zorgen dat ieder teamlid voorafgaand aan de teambuildingsessie een aantal fysieke onderdelen (volgens onze instructies) ontvangt. 

Bovengenoemde prijzen gelden bij het volledig op maat maken van een spel. Een spel specifiek voor jouw organisatie dus. Past dit niet binnen budget, dan denken we graag met je mee over eventuele alternatieven. Zo kunnen we bijvoorbeeld één (korte) op maat gemaakte ronde toevoegen aan één van onze bestaande spellen. Lees meer.