Teambuilding Escape Spel

Contact
  • Persoonlijk
  • Thuis & online
  • Uniek cadeau

Een op maat gemaakt escape spel voor jouw organisatie!

Ben je op zoek naar een unieke teambuildingsacitiviteit voor jouw medewerkers? Dan helpen wij je graag verder! We maken een escape spel op maat waarbij de verhaallijn, de puzzels, de raadsels en alle onderdelen volledig in het teken staan van jouw bedrijf. Laat jouw medewerkers ontsnappen uit jullie eigen avontuur!

Voor een ultieme spelbeleving raden we aan het spel met 3 tot 6 personen te spelen. Dan kan iedereen ook echt iets bijdragen aan het oplossen van het mysterie.

Willen jullie met meer personen spelen? Bestel meerdere spellen en laat de aanwezigen in teams tegen elkaar strijden! Welk team belt de verloskundige als eerst?

Gebruik kortingscode “5euro” en ontvang vijf euro korting bij bestelling van minimaal twee spellen.

WhatsApp-Image-2022-03-26-at-12.01.14

Wat doen jullie, waar staan jullie voor, zijn er bijzondere bedrijfsprocessen of hysterische personeelsfeesten? Of wil jij je medewerkers een boodschap meegeven tijdens deze activiteit? Jij bepaalt welke informatie wij gebruiken in het spel dat we speciaal voor jouw bedrijf ontwikkelen.

Onze spellen zijn een ideale combinatie tussen offline en online. Elk team ontvangt een fysiek spel en tevens een unieke inlogcode, waarmee kan worden ingelogd in onze Online Game Omgeving. Alleen door goed teamwork, heldere communicatie en creatief denken kan het mysterie worden ontrafeld.

Zijn jouw medewerkers allemaal aanwezig op één locatie, of zitten ze juist verspreid over verschillende vestigingen? En spelen jouw collega’s vanuit huis of vanuit kantoor? Het maakt voor ons niet uit. Jouw medewerkers strijden in teams tegen elkaar. Welk team ontrafelt het speciaal voor jullie ontwikkelde mysterie als eerste?

Deze teambuildingsactiviteit is letterlijk een cadeautje voor jouw medewerkers. Bij eerdere opdrachtgevers hebben we gezien dat zelfs de grootste spelletjeshaters van het bedrijf enthousiast werden en fanatiek meepuzzelden om “hun eigen mysterie” binnen de tijd te ontrafelen.

Hoe werkt het?

Zodra we jouw aanvraag binnenkrijgen, nemen we contact met je op.  We oriënteren wat jullie wensen zijn en bespreken alle opties en mogelijkheden. Op grond daarvan stellen wij een offerte op. En bij akkoord, gaan wij voor jouw bedrijf aan de slag!

We plannen een (digitaal) gesprek om alle details door te spreken. We zullen in dit gesprek alles vragen over jouw organisatie. Wat doen jullie? Waar staan jullie voor? Zijn er bijzondere bedrijfsprocessen? Gekke gebruiken of hysterische personeelsfeesten? Hebben jullie een kantoorhuisdier? Of is er misschien wel een verborgen kelder waarvan niemand weet wat er te vinden is? Wij willen álles weten! Heb je zelf al een idee voor de verhaallijn van het spel, dan mag dat natuurlijk ook. Heb je nog geen idee? Vertrouw dan op ons en let us do our magic. Binnen twee weken zullen we je verrassen met een eerste opzet voor de verhaallijn.

Over ons_Afbeelding_03

Na jouw akkoord op de verhaallijn en onze ideeën buigen wij ons over de daadwerkelijke inhoud van het spel. We maken de puzzels en raadsels, en zorgen ervoor dat er een compleet en uniek spel wordt geproduceerd, waarmee je gegarandeerd punten scoort bij jouw collega’s.

Spel op Maat

Bij het volledig op maat maken van een spel voor jouw organisatie komt veel kijken. Denk aan bijvoorbeeld de gesprekken; een eventueel bezoek aan de locatie;  onze reiskosten; de uren voor het creatieve (denk)proces en voor het uitwerken en ontwerpen van alle onderdelen; de drukkosten; het laten testen van het spel; het klaarmaken van de spellen en tot slot de verzending.

Om het gemakkelijk en overzichtelijk te houden werken we met een vast tarief van €3.000 excl btw, waarin eigenlijk alles zit voor het kunnen produceren en leveren van een uniek spel in een oplage van (maximaal) 30 spellen.

Voor één tarief kun jij alles uit handen geven en zorgen wij voor een compleet unieke teambuildingsactiviteit die niet snel vergeten zal worden!

Eén spel kan gespeeld worden met maximaal vijf personen. Met 30 spellen verzorg je dus voor maximaal 150 personen een unieke ervaring. Ben je enthousiast en wil je meer collega’s aan het puzzelen (en escape-en) zetten? Een grotere oplage is geen probleem! Voor een meerprijs per extra spel* kunnen we in elke gewenste oplage voorzien. Wanneer je een offerte aanvraagt kunnen we een concreet voorstel doen op basis van jouw wensen.

*De meerprijs per extra spel is afhankelijk van de oplage. Vanaf €25,- per extra spel.

pexels-fauxels-3184423 (1)

In Combinatie met…

De bonusronde waarmee jij jouw zwangerschap aankondigt, is te combineren met alle drie onze spellen.
Het maakt niet uit of je gaat voor een gepersonaliseerd of een standaard spel!

UItbraak_close1

Uit-Braak

Tijdens een gezamenlijk diner worden jullie één voor één hartstikke ziek. Hoe komt dat? En bovenal, wat kunnen jullie eraan doen?

Erf-goed2

Erf-Goed?!

Een gewone vrijdagavond krijgt een heel bijzondere wending als er een man voor de deur staat die jullie een speciale brief overhandigt. Vanaf nu zijn jullie de trotse eigenaren van “Landgoed De Golden Bergh”! Of toch niet?!…

Verloskunde_close2

Verlos-Kunde

Je bent volop aan het genieten van je zwangerschapsverlof. Maar dan… zijn dat weeën? Nu al? Je raakt in paniek en moet NÚ het telefoonnummer van de verloskundige hebben.