Verloskunde als kerstgeschenk

Contact
  • Persoonlijk
  • Thuis & online
  • Uniek cadeau

Dit is hoe jij je collega’s kunt verrassen!

Ben je op zoek naar een uniek (Kerst-)geschenk voor jouw team? Ontdek dan ons spannende escape spel Verlos Kunde!

Geef jouw medewerkers Verlos Kunde. Ze krijgen 60 minuten om het telefoonnummer van de verloskundige te ontrafelen.

Geef jouw medewerkers Verlos Kunde. Ze krijgen 60 minuten om het telefoonnummer van de verloskundige te ontrafelen.

Het spel kan op praktisch iedere locatie gespeeld worden. Thuis, op vakantie, of zelfs met collega’s op kantoor!

Laat jouw medewerkers voelen hoe speciaal ze voor je zijn, door ze te verrassen met dit bijzondere en toepasselijke cadeau.

Een spannend cadeau
voor verloskundigen

“Vorig jaar gaven wij onze medewerkers Verlos Kunde als kerstcadeautje. De reacties waren zó leuk. Een spel in het teken van onze beroepsgroep, dat hadden ze nog nooit gezien. Het mysterie oplossen zorgde voor een flinke adrenalineshot, haast net zo spannend als het begeleiden van een bevalling! Een aanrader dit spel!”

Review van een verloskundigenpraktijk uit Harderwijk – 2020

We plannen een (digitaal) gesprek om alle details door te spreken. We zullen in dit gesprek alles vragen over jouw organisatie. Wat doen jullie? Waar staan jullie voor? Zijn er bijzondere bedrijfsprocessen? Gekke gebruiken of hysterische personeelsfeesten? Hebben jullie een kantoorhuisdier? Of is er misschien wel een verborgen kelder waarvan niemand weet wat er te vinden is? Wij willen álles weten! Heb je zelf al een idee voor de verhaallijn van het spel, dan mag dat natuurlijk ook. Heb je nog geen idee? Vertrouw dan op ons en let us do our magic. Binnen twee weken zullen we je verrassen met een eerste opzet voor de verhaallijn.

Picsart_23-03-08_13-11-18-718

Na jouw akkoord op de verhaallijn en onze ideeën buigen wij ons over de daadwerkelijke inhoud van het spel. We maken de puzzels en raadsels, en zorgen ervoor dat er een compleet en uniek spel wordt geproduceerd, waarmee je gegarandeerd punten scoort bij jouw collega’s.

Spel op Maat

Bij het volledig op maat maken van een spel voor jouw organisatie komt veel kijken. Denk aan bijvoorbeeld de gesprekken; een eventueel bezoek aan de locatie;  onze reiskosten; de uren voor het creatieve (denk)proces en voor het uitwerken en ontwerpen van alle onderdelen; de drukkosten; het laten testen van het spel; het klaarmaken van de spellen en tot slot de verzending.

Hoe werkt het?

Geef je jouw medewerkers het spel Verlos Kunde? Dan geef je ze een gegarandeerd spannende game avond voor thuis. Het bestaat uit een fysiek spel en een online game omgeving. Beiden zijn nodig op het mysterie te kunnen ontrafelen. Verlos Kunde is het leukst als het gespeeld wordt in een groep van 3 tot 6 personen.

De verhaallijn
Je collega’s staan tijdens dit spel een keer in de schoenen van de zwangere. Ze krijgen 60 minuten de tijd om het
telefoonnummer van onze “verloskundigenpraktijk” op te sporen. Dit doen ze voor het oplossen
van verschillende raadsels, puzzels en spellen. Verlos Kunde is een spannende
en meeslepende escape beleving. Bestel Verlos Kunde en laat jouw medewerkers
een startende bevalling eens van de andere kant bekijken 😉!

Verloskunde_close2