Verloskunde als Teambuilding

Contact
  • Persoonlijk
  • Thuis & online
  • Uniek cadeau

Unieke teambuilding voor jouw medewerkers!

Ben je op zoek naar een unieke teambuildings-activiteit voor jullie praktijk? Zoek dan niet verder. Verlos Kunde is een spannend en meeslepend escape spel dat in teams (tegen elkaar) gespeeld kan worden. In dit spel draaien we de rollen eens om. Weten jullie als “hoogzwangere” het hoofd koel te houden, en vinden jullie het telefoonnummer van de verloskundige binnen de tijd?

Verlos-Kunde babyshower escape

In een team van 3-6 personen lossen jouw medewerkers verschillende puzzels en raadsels op, met als doel om binnen 60 minuten het telefoonnummer van de verloskundige te ontrafelen. Meer medewerkers? Strijd dan in teams tegen elkaar. Welk team ontrafelt het mysterie als eerste?

Per team ontvangen jullie het fysieke spel Verlos Kunde. In het speldoosje vinden jullie diverse rondes en onderdelen. Tevens krijgen jullie een unieke inlogcode voor onze Online Game Omgeving. Hier loggen jullie in, lezen jullie de introteksten, krijgen jullie (indien nodig) hints, en zien jullie de resterende tijd.

Het spel Verlos Kunde kan op praktisch iedere locatie gespeeld worden. Of jullie nou besluiten in de praktijk te blijven, of liever in een horecagelegenheid afspreken, het maakt niet uit. Het enige dat jullie nodig hebben is het fysieke speldoosje en een device met goed werkende internetverbinding.

Dit is de meest toepasselijke en originele teambuildingsactiviteit voor verloskundigenpraktijken in heel Nederland! Verschillende gezondheidsinstellingen in Nederland gingen jullie al (met succes) voor. Deze teambuildingsactiviteit is een cadeautje voor jouw medewerkers.

Een spannende activiteit
voor verloskundigen

“Een geweldige teambuildingsactiviteit dit. Ik speelde dit spel eerst op een babyshower van een vriendin en heb het daarna besteld als teamactiviteit voor mijn collega’s. Een schot in de roos. We hebben ontzettend veel plezier gehad!”

Review van een verloskundige uit Haarlem – 2021

Hoe werkt het?

Bestel Verlos Kunde en geef jouw collega’s een spannende en originele teambuildingsactiviteit. Met perfect teamwork, oog voor detail, een gezonde dosis logica en natuurlijk creativiteit weten jouw collega’s het mysterie vast en zeker te ontrafelen.

De verhaallijn
Je collega’s staan tijdens dit spel een keer in de schoenen van de zwangere. Ze krijgen 60 minuten de tijd om het
telefoonnummer van onze “verloskundigenpraktijk” op te sporen. Dit doen ze voor het oplossen
van verschillende raadsels, puzzels en spellen. Verlos Kunde is een spannende en meeslepende escape beleving. Bestel Verlos Kunde en laat jouw medewerkers
een startende bevalling eens van de andere kant bekijken 😉!

Verloskunde_close2

Zijn jullie met meer dan 6 personen? Bestel dan meerdere spellen en laat je collega’s tegen elkaar strijden. Welk team vindt het telefoonnummer van de verloskundige als eerst?

Even overleggen?

Werken jouw collega’s op verschillende locaties? Is het mogelijk om volledig digitaal te spelen? Of wil je gewoon even overleggen om te kunnen bepalen of Verlos Kunde een geschikte teambuildingsactiviteit is voor jullie praktijk? Stuur ons een berichtje, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Email: info@huiarrest.com