Spelregels Verlos-kunde

Contact
  • Persoonlijk
  • Thuis & online
  • Uniek cadeau

(Voor het op afstand, digitaal spelen)

Om te beginnen: Hartstikke leuk dat jullie Verlos-kunde gaan spelen! Goed om vooraf met jullie te delen is dat dit escape spel oorspronkelijk is ontwikkeld om fysiek, bij elkaar aan tafel te spelen. Door Corona kregen we steeds de vraag of ons spel ook volledig digitaal kan worden gespeeld. En daar hebben we natuurlijk over nagedacht. Met behulp van deze instructie (en wat voorbereidingen door de teamcaptain – zo hebben jullie als het goed is allemaal wat enveloppen met unieke spelonderdelen ontvangen) kunnen jullie Verlos-kunde op afstand van elkaar spelen. Zo kunnen jullie tóch samen het avontuur aangaan.

DOEL VAN HET SPEL
Kraak de code binnen 90* minuten. Elk Huisarrest spel bestaat uit verschillende rondes. In elke ronde ontrafelen jullie een code door het oplossen van diverse raadsels en puzzels. Met het oplossen van de allerlaatste code stopt de klok. Hopelijk binnen de tijd!

*Omdat ons mysterie digitaal iets lastiger op te lossen is dan wanneer jullie fysiek aan tafel zouden zitten, krijgen jullie een beetje extra tijd van ons. In plaats van de reguliere 60 minuten, hebben jullie 90 minuten om alle oplossingen te vinden!

Verloskunde1

Tip: Willen jullie een goed overzicht van alle onderdelen die in het spel zijn? Maak dan bijvoorbeeld een groepsapp aan, waarin ieder een foto kan posten van zijn/haar onderdelen.

  • Lopen jullie vast? Er komen regelmatig hints beschikbaar in de Online Game Omgeving. (Laat de teamcaptain de OGO dus goed in de gaten houden!).
  • Weten jullie de oplossing van een ronde? Laat de teamcaptain deze dan invullen in de Online Game Omgeving. Is de code goed, dan kunnen jullie door naar de volgende ronde. Is de code niet goed, dan kost dit jullie 1 strafminuut én moeten jullie nog even doorpuzzelen.

Lukt het jullie het mysterie binnen 90 minuten te ontrafelen?

Heel veel succes!

Liefs, Muriël & Nadia