Zwangerschapsaankondiging

Contact
  • Persoonlijk
  • Thuis & online
  • Uniek cadeau

Een écht originele zwangerschaps- aankondiging!

Yes! Jullie zijn in verwachting! Hoewel je dit het liefst van de daken wil schreeuwen, wacht je waarschijnlijk tot je de spannende twaalf-weken grens voorbij bent, om het aan je ouders, familie en vrienden te vertellen. Maar áls het dan eindelijk zo ver is… Hoe vertel je het blijde nieuws dan op een originele manier?

Voor een ultieme spelbeleving raden we aan het spel met 3 tot 6 personen te spelen. Dan kan iedereen ook echt iets bijdragen aan het oplossen van het mysterie.

Willen jullie met meer personen spelen? Bestel meerdere spellen en laat de aanwezigen in teams tegen elkaar strijden! Welk team belt de verloskundige als eerst?

Gebruik kortingscode “5euro” en ontvang vijf euro korting bij bestelling van minimaal twee spellen.

WhatsApp-Image-2022-03-26-at-12.01.14

Spel- Uitbreiding

Om je zwangerschap op een originele manier te kunnen aankondigen, ontwikkelden wij een “mini-escape-spel”, dat je als extra ronde kunt toevoegen aan één van onze escape spellen (Verlos Kunde, Uit-braak of Erf-goed?!). Je ontvangt dan een bonusronde, qua stijl passend bij onze andere spellen (zodat niemand zal zien dat deze ronde speciaal voor jou is toegevoegd ;-)).

Deze bonusronde, met de naam “opwarmertje”, bestaat uit een simpele puzzel – geen zorgen, jullie gaan hem sowieso oplossen! -, en twee kleine enveloppen. De uitkomst van de puzzel bepaalt welke envelop jullie mogen openen. En natuurlijk heb jij precies in die envelop van te voren een echo gestopt. Of iets anders waarmee jij jouw familie of vrienden het blijde nieuws wilt vertellen zoals een klein cadeau, een romper, een sokje, een leuke tekst, een ballon.. noem maar op.. Alles kan.

Deze ronde spelen jullie nog voordat het échte escape spel gaat beginnen. Logisch, want zo gaat het niet ten koste van jullie tijd, en bovendien zit jij waarschijnlijk zó in spanning dat je echt niet eerst een heel escape spel wilt (of kunt) spelen vóórdat je kunt vertellen dat je zwanger bent.

Dus.. nodig je ouders (toekomstige opa en oma), broers, zussen of vriendinnen uit voor een spelletjesmiddag of gamenight, en vertel ze met een escape spel dat jullie in verwachting zijn!

Je shopt de bonusronde in onze webshop

In Combinatie met…

De bonusronde waarmee jij jouw zwangerschap aankondigt, is te combineren met alle drie onze spellen.
Het maakt niet uit of je gaat voor een gepersonaliseerd of een standaard spel!

UItbraak_close1

Uit-Braak

Tijdens een gezamenlijk diner worden jullie één voor één hartstikke ziek. Hoe komt dat? En bovenal, wat kunnen jullie eraan doen?

Erf-goed2

Erf-Goed?!

Een gewone vrijdagavond krijgt een heel bijzondere wending als er een man voor de deur staat die jullie een speciale brief overhandigt. Vanaf nu zijn jullie de trotse eigenaren van “Landgoed De Golden Bergh”! Of toch niet?!…

Verloskunde_close2

Verlos-Kunde

Je bent volop aan het genieten van je zwangerschapsverlof. Maar dan… zijn dat weeën? Nu al? Je raakt in paniek en moet NÚ het telefoonnummer van de verloskundige hebben.