Activiteiten

Contact
  • Persoonlijk
  • Thuis & online
  • Uniek cadeau
Terug naar overzicht

Leukste escape spel voor 2 personen

escape spel voor 2 personen

Leukste escape spel voor 2 personen – Huisarrest

Ben je aan het einde van een lange dag of werkweek op zoek naar een leuk spel om mee te ontspannen? Wil je dit het liefst doen met je partner of met een vriend(in)? Dan zijn er verschillende leuke spellen van Huisarrest die je kunt doen om even heerlijk aan de werkelijkheid te ontsnappen en in een spannende nieuwe werkelijkheid te duiken.

De escape spellen zijn te spelen vanaf elke gewenste locatie. Thuis, in een restaurant of op vakantie. Het enige dat je nodig hebt is een telefoon (of laptop) met goede internetverbinding. Je ontvangt een speldoos per post, waarin je alle benodigde items vindt. Muriël en Nadia van Huisarrest vertellen je graag meer over een aantal fantastische spellen.

Erf-goed

Het is een hectische werkdag geweest en jij en je partner willen lekker op de bank een filmpje kijken. Maar precies als de film begint, gaat de deurbel. Er staat een mysterieuze man voor de deur die jullie vertelt dat een overleden oudtante jullie een landgoed heeft nagelaten. Jullie zijn verbaasd. Welke tante zou dat toch kunnen zijn? Jullie weten immers niks van een oudtante met een groot landgoed. Iets klopt hier niet, maar samen zullen jullie het mysterie moeten ontrafelen. Erf-goed is hiermee het escape spel voor 2 personen!

Onze spellen

Uit-braak

Samen met een groep vrienden gaan jullie een lekker weekend weg. Jullie hebben het idee om eerst uitgebreid te eten met z’n allen. Jullie hebben zelf allemaal iets lekkers gemaakt. Maar naarmate de avond vordert, beginnen jullie allemaal steeds meer klachten te krijgen. Mensen krijgen hoofdpijn, buikpijn, koorts en nog veel erger. Dan komt er opeens een NL-Alert binnen: in het hele land hebben mensen dezelfde vergiftigingsklachten. Jullie hebben zo snel mogelijk het antigif nodig. Weten jullie jezelf en elkaar te redden binnen 75 minuten? Dit spel is ideaal voor als je met meer dan 3 tot 6 personen wil spelen.

Verlos-kunde Babyshower

Je bent lekker aan het genieten van je zwangerschapsverlof. Alle voorbereidingen voor de komst van de baby zijn getroffen en nu is het tijd om te genieten van de leuke dingen. Winkelen, lunchen met vriendinnen, Netflixen… maar dan begin je opeens krampen te voelen die verdacht veel op weeën lijken. Nu al? Dat is toch veel te vroeg? Je begint in paniek te raken en je moet meteen het telefoonnummer van de verloskundige hebben. De klok tikt! Weet jij het nummer van de verloskundige binnen 75 minuten te achterhalen? Alleen dan kun je de tijd stoppen. Ideaal voor 3 tot 5 personen.

escape spellen voor een gezellige middag of avond

Zoek je een leuk escape spel voor 2 personen? Neem contact met ons op!

Heb je interesse in een van onze spellen? Wil je er eerst meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons per e-mail via info@huisarrest.com. Je kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen. Je hoort dan snel van ons!

Comments are closed here.