Activiteiten

Contact
  • Persoonlijk
  • Thuis & online
  • Uniek cadeau
Terug naar overzicht

Met deze tips organiseer jij een supertof familieweekend!

familieweekend

Het familieweekend organiseren. Het klinkt leuk (want jij bent immers degene die alles kan bepalen), maar het is stiekem vaak een flinke klus. Van geschikte accommodatie, tot de boodschappen en de restaurantkeuze. En dan wil je ook nog een originele activiteit… HELP!!

Hoe vind je iets dat bij iedereen in de smaak valt? Waaraan zowel je uiterst serieuze nicht, als ook je jolige oom enthousiast meedoet? En waarbij je kleine neefje een rol kan spelen, maar ook oma die al op leeftijd is?

Zoek niet verder!

Met de (gepersonaliseerde) escape spellen van Huisarrest heb je een activiteit die bij ieder in de smaak zal vallen. Dit omdat jullie er zelf de hoofdrol in spelen! Onze ervaring is dat zelfs de grootste spelletjeshaters enthousiast worden en fanatiek meepuzzelen om hun eigen mysterie te ontrafelen. De ideale activiteit voor jullie familieweekend dus!

Onze spellen

Gepersonaliseerde spellen

We kunnen onze spellen voor je personaliseren, dus kunnen bijvoorbeeld grappige eigenschappen in de spellen verwerken. Wie is er altijd te laat? Wie is de grootste angsthaas? Jij levert ons de informatie aan (via de vragen in het bestelformulier) en wij verwerken het in het spel.

Test jullie puzzelskills!

Met onze escape spellen gaan jullie de strijd aan tegen de klok. In een tijdslot van 60 minuten (Verlos-Kunde), 75 minuten (Uit-braak) of 90 minuten (Erf-goed?!) proberen jullie het mysterie te ontrafelen. Met perfect teamwork, oog voor detail een gezonde dosis logica en natuurlijk creativiteit, gaat jullie dit vast en zeker lukken!

escape spellen voor een gezellige middag of avond

Maar dat is nog niet alles!

Onze escape spellen zijn niet alleen een garantie voor plezier en teambuilding, maar ze zijn ook zeer geschikt voor alle leeftijden. Van jong tot oud, iedereen kan deelnemen en zijn of haar unieke talenten inzetten om het mysterie op te lossen. Zeg maar dag tegen saaie familieweekenden waarbij sommigen zich buitengesloten voelen. Met Huisarrest creëer je een onvergetelijke ervaring waar iedereen actief aan deelneemt en van geniet.

Maar wat maakt onze escape spellen nu zo bijzonder? Het antwoord is eenvoudig: personalisatie. We begrijpen dat geen enkele familie hetzelfde is, en daarom zorgen we ervoor dat onze spellen aansluiten bij jullie eigen dynamiek. De grappige eigenschappen die je ons aanreikt, zorgen voor een lach op ieders gezicht en versterken de onderlinge band. Stel je voor hoe leuk het is om te ontdekken dat jouw eigenaardigheden een centrale rol spelen in het spel!

Nog een voordeel van onze escape spellen is dat ze ook een educatief tintje hebben. Terwijl jullie bezig zijn met het oplossen van de uitdagende puzzels, worden jullie brein en probleemoplossend vermogen gestimuleerd. Jullie zullen merken dat samenwerken, communiceren en creatief denken essentieel zijn om het mysterie te ontrafelen. Een leerzame én vermakelijke combinatie die het familieweekend naar een hoger niveau tilt.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de spanning en adrenaline die jullie zullen ervaren. Het hart bonst in je keel terwijl de seconden wegtikken. Het gevoel van overwinning wanneer jullie het mysterie ontrafelen en als ware helden uit het spel komen, is onbeschrijfelijk.

Ben je klaar om het familieweekend onvergetelijk te maken?

Wacht niet langer en kies een van onze spannende escape spellen. Ga voor een onvergetelijke ervaring waarbij jullie de hoofdrolspelers zijn in jullie eigen avontuur. Versterk de familieband, creëer waardevolle herinneringen en beleef samen een weekend om nooit te vergeten!

Na jouw akkoord op de verhaallijn en onze ideeën buigen wij ons over de daadwerkelijke inhoud van het spel. We maken de puzzels en raadsels, en zorgen ervoor dat er een compleet en uniek spel wordt geproduceerd, waarmee je gegarandeerd punten scoort bij jouw collega’s.

Comments are closed here.