Uniek eindejaarsgeschenk

 

Geef je zakenrelaties of medewerkers dit jaar een écht origineel eindejaarscadeau. Bestel een op maat gemaakt escape room spel dat volledig in het teken staat van jouw organisatie. Een spannend bordspel voor thuisgebruik, waarbij je medewerkers of relaties binnen 60 minuten het mysterie moeten ontrafelen door het oplossen van verschillende raadsels en puzzels over jouw bedrijf. Perfect om thuis te spelen met partner of vrienden. Het spel wordt (indien gewenst) opgemaakt in jullie huisstijlkleuren. In overleg is het zelfs mogelijk om het spel te personaliseren per team of afdeling.

Minimale oplage: 30 stuks
Prijs: vanaf € 30 per spel

Wat is Huisarrest?

Huisarrest is een nieuw en uniek concept! Een gepersonaliseerde escape room experience bij jou op locatie. Je krijgt de opdracht om, samen met je medespelers, binnen 60 minuten te ontsnappen uit “jouw eigen” mysterie. Huisarrest bestaat uit een fysiek spel én een online game omgeving. Je hebt beide nodig om het mysterie op te lossen. Je speelt het spel vanuit je eigen woonkamer, op kantoor of een andere willekeurige locatie. Elke locatie kan! Je hebt alleen internet nodig. Onze op maat gemaakte spellen zijn te spelen met 2 tot 4 spelers. Ben je met meer personen? Geen probleem! Huisarrest is ook perfect te spelen met meerdere teams die tegen elkaar strijden.

Hoe werkt het?

Zodra we je aanvraag binnenkrijgen, nemen we contact met je op en plannen we een koffiedate bij jou op locatie. Tijdens dit gesprek zullen we je van alles vragen over jouw organisatie. Wat doen jullie, waar staan jullie voor, zijn er bijzondere bedrijfsprocessen, gekke gebruiken, hysterische personeelsfeesten, hebben jullie een kantoorhuisdier of is er een verborgen kelder waarvan niemand weet wat er te vinden is? Wij willen álles weten!

Heb je zelf al een idee voor de verhaallijn van het spel, dan vernemen we dat natuurlijk graag. Heb je nog geen idee? Vertrouw dan op ons en let us do our magic. Binnen twee weken zullen we je verrassen met een eerste opzet voor de verhaallijn.

Na akkoord buigen wij ons over de daadwerkelijke inhoud van het spel. We maken de puzzels en raadsels, en zorgen ervoor dat er een compleet en uniek spel wordt geproduceerd, waarmee je gegarandeerd punten scoort bij het uitreiken van de eindejaarsgeschenken.

Interesse of meer informatie?

Ben je geïnteresseerd, of wil je meer informatie over dit unieke concept? Stuur ons dan een mailtje met je contactgegevens, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Geen eindejaarscadeau, maar zomaar een bedankje?

Ook dat is mogelijk natuurlijk. Wil je je medewerkers bedanken voor het harde werken van afgelopen tijd of kopen jullie in één keer de verjaardagscadeaus cadeaus in? Ook daar denken we graag in mee.