Activiteiten

Contact
  • Persoonlijk
  • Thuis & online
  • Uniek cadeau
Terug naar overzicht

Escape Dinner: escape spel onder genot van lekker eten en drinken

Escape Dinner: escape spel onder genot van lekker eten en drinken

Escape Dinner: escape spel gecombineerd met lekker tafelen

Escape spellen worden steeds populairder. Vandaag de dag zijn leuke uitjes zoals Prison Island, Escape Rooms en zelfs Escape Boats niet meer weg te denken. Dat neemt niet weg dat de meer klassieke ideeën voor uitjes natuurlijk ook nog steeds populair zijn en natuurlijk ook gewoon ouderwets leuk. Een goed voorbeeld hiervan is natuurlijk lekker uit eten gaan. In het kader hiervan heeft Huisarrest een mooi arrangement voor je: Escape Dinner! Een escape spel onder genot van lekker eten en drinken. We vertellen je er hier graag meer over.

Wat is Escape Dinner? Ontspanning en sensatie!

Onze Escape Dinner is een geweldige combinatie van ontspanning en sensatie. In eerste instantie draait het hier om lekker dineren. Hiervoor zijn verschillende arrangementen beschikbaar qua eten en drinken. Van vlees en vis tot vegetarisch, we houden altijd optimaal rekening met iedereens wensen. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden voor locaties voor het eten en hoe dit wordt ingevuld. We horen dan ook graag van je hoe je jouw Escape Dinner graag ingevuld wil hebben.

Onze spellen

Het escape spel

Ten tweede draait het diner natuurlijk om het razend spannende escape spel! Want tijdens de gelegenheid krijgen jij en je gezelschap een mysterieus pakketje op tafel dat boordevol mysteries en raadsels zit. Deze dienen allemaal op tijd te worden opgelost. Zo combineren we lekker eten, gezellig samen zijn met vrienden en spanningen en sensatie. Perfect voor een origineel avondje samen dat je gezelschap niet snel zal vergeten.

Escape spel opties

Als het aankomt op het escape spel zelf, zijn er veel mogelijke opties die jou voorgeschoteld kunnen worden. Elk escape spel dat bij een Escape Dinner hoort, is een interactief spel dat draait om het samen oplossen van puzzels en het ontrafelen van mysteries om ergens aan te ontsnappen. De aard van de puzzels en raadsels in een escape spel varieert sterk, van verborgen aanwijzingen tot wiskundige uitdagingen tot logische raadsels. Laat jezelf en je vrienden dus verrassen!

escape spellen voor een gezellige middag of avond

Meer informatie over een Escape Dinner?

Spreekt een Escape Dinner jou aan? Door voor je vrienden een Escape Dinner te organiseren, zorg je voor een avond vol lekker eten en een originele twist. Het is dan ook voor iedereen geschikt, van vriendengroepen tot collega’s. Waar en wanneer je maar wilt! Wil je hier meer informatie over? Of heb je vragen voor ons? Stuur ons een mailtje via info@huisarrest.com. Je kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen.

Ben je klaar om het familieweekend onvergetelijk te maken?

Wacht niet langer en kies een van onze spannende escape spellen. Ga voor een onvergetelijke ervaring waarbij jullie de hoofdrolspelers zijn in jullie eigen avontuur. Versterk de familieband, creëer waardevolle herinneringen en beleef samen een weekend om nooit te vergeten!

Na jouw akkoord op de verhaallijn en onze ideeën buigen wij ons over de daadwerkelijke inhoud van het spel. We maken de puzzels en raadsels, en zorgen ervoor dat er een compleet en uniek spel wordt geproduceerd, waarmee je gegarandeerd punten scoort bij jouw collega’s.

Comments are closed here.