Activiteiten

Contact
  • Persoonlijk
  • Thuis & online
  • Uniek cadeau
Terug naar overzicht

Escape spel voor verjaardag

escape spel verjaardag

Het leuke van een escape spel op je verjaardag spelen

Ben je binnenkort jarig? En wil je iets origineels doen tijdens je verjaardag? Met de escape spellen van Huisarrest maak jij van je verjaardagsfeest een groot succes! Een escape spel op je verjaardag spelen is de perfecte manier om gezelligheid en een beetje avontuur te combineren. Door samen te werken met je vrienden en familie kun je uitdagende puzzels oplossen en het mysterie ontrafelen. Lukt het jullie? Bestel direct een van de leuke escape spellen van Huisarrest, zodat je een escape spel op je verjaardag kunt spelen.

Onze spellen

Ons aanbod escape spellen

Wil jij een escape spel op je verjaardag spelen? Dan heb je bij ons de keuze uit diverse spannende escape spellen, zoals:

  • Uit-braak. In dit escape spel treedt er plotseling een al dan niet besmettelijke ziekte op. Weten jullie de zieken te redden?
  • Erf-goed. Jullie oudtante heeft jullie een landgoed nagelaten. Erg bijzonder, want jullie hebben geen idee wie deze tante is. Er klopt iets niet. Kunnen jullie het raadsel oplossen?
  • Uitbraak Kerst Escape. Tijdens het kerstfeest worden jullie één voor één ziek. Net als de rest van het land. Weten jullie binnen de tijd een antigif te vinden en het kerstfeest te redden?
  • Ont-knop-ing. Wil jij een speciale boodschap delen met je vrienden en familie? Dan kun je deze uitbreidingsset aan één van onze escape spellen toevoegen. Met een simpele puzzel verras jij jouw dierbaren op een originele manier.

Waarom een escape spel spelen op je verjaardag?

Een escape spel spelen op je verjaardag zorgt gegarandeerd voor gezelligheid! Door goed met elkaar samen te werken kun je de puzzels oplossen, aanwijzingen vinden en het mysterie ontrafelen voordat de tijd om is. Daarbij is een escape spel spelen op je verjaardag spannend. En wat is een betere manier om je verjaardag te vieren dan met een dosis adrenaline? Terwijl de klok tikt, moeten jullie de mysteries zien op te lossen. En natuurlijk geldt: hoe sneller, hoe beter.

escape spellen voor een gezellige middag of avond

Een unieke ervaring

Door een escape spel op je verjaardag te spelen wordt jouw verjaardag er een om nooit te vergeten. Onze escape spellen bieden je een unieke ervaring en creëren herinneringen die een leven lang meegaan. We maken ze namelijk speciaal voor jou! Jij speelt zelf de hoofdrol in het spel. Leuker wordt het niet! Dus waar wacht je nog op? Bestel een escape spel via Huisarrest voor je volgende verjaardagsfeest en bereid je voor op een avontuurlijke viering vol plezier!

Maak jouw verjaardag onvergetelijk met een Escape spel van Huisarrest

De spannendste escape spellen voor thuis, vind je bij Huisarrest. En het toffe is, dat wij de escape spellen kunnen personaliseren! Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een mailtje via info@huisarrest.com. Je kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen.

Na jouw akkoord op de verhaallijn en onze ideeën buigen wij ons over de daadwerkelijke inhoud van het spel. We maken de puzzels en raadsels, en zorgen ervoor dat er een compleet en uniek spel wordt geproduceerd, waarmee je gegarandeerd punten scoort bij jouw collega’s.

Comments are closed here.