Activiteiten

Contact
  • Persoonlijk
  • Thuis & online
  • Uniek cadeau
Terug naar overzicht

Escape spel voor housewarming

housewarming escape spel

Hoera, je hebt een nieuw huis! Hoog tijd om vrienden en familie uit te nodigen voor de housewarming. Nu nog even bedenken hoe jullie het gaan vieren. Koffie met gebak kan natuurlijk altijd. Maar waarom kies je niet voor een wat meer avontuurlijke optie met een spannend housewarming spel?

Dat hoef je niet zelf te verzinnen, want bij Huisarrest kun je leuke housewarming escape spellen bestellen. Hoe dit allemaal werkt, lees je in dit blog.

Het leukste housewarming spel

De nummer één voorwaarde voor een leuk housewarming spel is natuurlijk dat je het spel in je nieuwe huis kunt spelen. Het gaat erom dat het huis wordt ingewijd met mooie herinneringen. De vraag is dan ook: ‘Hoe maak je het onvergetelijk?’ Wat jij nodig hebt, is een spel dat jullie uitdaagt, dat je samen speelt in plaats van tegen elkaar en dat de teamgeest bevordert. Daar is een escape spel voor thuis van Huisarrest perfect voor!

Onze spellen

Kies voor een spannend escape spel

Een escape spel is dé teambuildingactiviteit bij uitstek. Het principe is altijd hetzelfde. Jullie worden “opgesloten” en moeten samen raadsels en puzzels oplossen om binnen een bepaalde tijd te ontsnappen. Escape spellen zijn uitdagend en een echte test voor jullie creativiteit en probleemoplossend vermogen; maar samen kun je meer dan je denkt. Reken maar dat zelfs die ene vriend of vriendin die doorgaans niet zo dol op spelletjes is uiteindelijk bloedfanatiek wordt. Een escape spel voor thuis staat garant voor onvergetelijke momenten. Werk goed samen en jullie zullen de zoete smaak van de overwinning proeven.

De leukste escape spellen voor je housewarming

De leukste escape spellen voor je housewarming vind je bij Huisarrest. Je kunt bij ons escape spellen in verschillende thema’s bestellen. Maar er is meer. Wij bieden de mogelijkheid om het spel te personaliseren op basis van de gegevens die de besteller ons verstrekt. Hierdoor spelen jullie de hoofdrol in jullie eigen escape spel. Ook is er een optie om een speciale boodschap aan het spel toe te voegen. Zo kun je bijvoorbeeld je zwangerschap aankondigen of je partner ten huwelijk vragen. Als dat geen verrassende ontknoping is!

escape spellen voor een gezellige middag of avond

Onvergetelijke housewarming zonder veel geregel

Een escape spel van Huisarrest voor je housewarming staat garant voor vele onvergetelijke momenten. Door je spel ook door ons te laten personaliseren, speel je de hoofdrol in je eigen escaperoom en geef je het een extra dimensie. Alles wat je hoeft te doen is de escaperoom van jouw voorkeur te bestellen. Je ontvangt hem per post en hoeft zelf niets voor te bereiden. Wel zo makkelijk. Alleen nog even wat lekkere hapjes en drankjes (en eventueel toch koffie met gebak!) in huis halen en je bent klaar voor een onvergetelijke housewarming.

Ben je klaar om je housewarming onvergetelijk te maken?

Wacht niet langer en kies een van onze spannende escape spellen. Ga voor een onvergetelijke ervaring waarbij jullie de hoofdrolspelers zijn in jullie eigen avontuur. Versterk de familieband, creëer waardevolle herinneringen en beleef samen een weekend om nooit te vergeten!

Na jouw akkoord op de verhaallijn en onze ideeën buigen wij ons over de daadwerkelijke inhoud van het spel. We maken de puzzels en raadsels, en zorgen ervoor dat er een compleet en uniek spel wordt geproduceerd, waarmee je gegarandeerd punten scoort bij jouw huisgasten.

Comments are closed here.