Activiteiten

Contact
  • Persoonlijk
  • Thuis & online
  • Uniek cadeau
Terug naar overzicht

Tof kerstcadeau voor jouw zwangere vriendin? Verlos-Kunde!

Ook heel leuk om te geven aan de aanstaande ouders

Of geen het spel niet alleen aan de zwangere, maar aan beide aanstaande ouders! De zwangerschap is een bijzondere tijd voor de toekomstige ouders. Het spel creëert een intieme en speelse sfeer waarin ze samen kunnen (of eigenlijk, moeten) werken om de uitdagende puzzels op te lossen, om het telefoonnummer van de verloskundige te vinden. Een kerstcadeau dat hun band versterkt en waar ze nog lang over zullen napraten, en bovendien een kerstcadeau dat ze voorbereidt op het echte werk!

Een Persoonlijk Tintje

Wat Verlos-Kunde extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om het spel te personaliseren. Geef je dit cadeau aan je zwangere vriendin, zus of collega? Dan wordt het spel op maat gemaakt en gaat het avontuur specifiek over haar en haar zwangerschap. Er worden persoonlijke details in het spel verwerkt (die je aan ons doorgeeft in het bestelformulier). Ook voor jouw als vriendin, partner, of familielid is een rolletje weggelegd in het spel. Verlos-Kunde is een cadeau dat recht uit het hart komt, waarmee je de zwangere zal raken.

Hoe werkt het?

Verlos-Kunde is te spelen vanaf elke gewenste locatie. Thuis, in een restaurant, of op vakantie. Het enige dat nodig is, is een telefoon (of laptop) met goede internetverbinding. Bij het plaatsen van een bestelling gaan wij voor je aan de slag en maken we het spel (indien gewenst) voor je op maat. Je ontvangt een speldoos per post,

die je als kerstcadeau kunt inpakken voor de zwangere. In deze speldoos zitten alle benodigde items, zoals de spelonderdelen, maar ook pen en papier.

En als de zwangere het spel wil gaan spelen?

Verlos-kunde bestaat uit drie verschillende spelrondes. Voor elke ronde is er een envelop met puzzelonderdelen. Wanneer de zwangere het spel wil gaan spelen, opent ze de doos, leest ze de spelregels, en scant ze de QR-code om in te loggen in onze eigen Online Game Omgeving.  In deze online omgeving start de zwangere de strij

d tegen de klok (zodra ze het spel start, begint hier de tijd te lopen), worden de opdrachten vertoond, worden zo nu en dan hints gegeven, en kunnen de oplossingen per ronde worden ingevoerd. Zo’n uniek en spannend kerstcadeau kreeg de zwangere nog niet eerder!

Meer informatie

Wil je meer weten over het escape spel Verlos-Kunde om zo te bepalen of het een geschikt kerstcadeau is voor jouw zwangere vriendin? Lees dan meer op onze productpagina. Heb je vragen, schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen via info@huisarrest.com.

Verlos-Kunde babyshower escape spel (75 min)
Of lees onze reviews hier

Conclusie

Met het escape spel Verlos-Kunde geef je je zwangere vriendin een onvergetelijk en avontuurlijk kerstcadeau. Het is een cadeau vol plezier, quality time en blijvende herinneringen aan deze speciale periode in haar leven. Dit avontuurlijke escape spel is veilig en geschikt voor elke zwangere vrouw, en door het spel te personaliseren maak je het cadeau nog specialer.

Maak van deze kerst een moment om nooit te vergeten met Verlos-Kunde!

kerstcadeau zwanger

Het duurt misschien nog even, maar je kunt er natuurlijk niet vroeg genoeg bij zijn. Denk jij alvast na over het perfecte kerstcadeau voor je zwangere vriendin, zus, of collega?

Wil je haar een uniek cadeau geven dat in het teken staat van haar zwangerschap? Een onvergetelijke ervaring met vriendinnen of haar partner? Zoek niet verder! Verlos-Kunde, het spannende escape spel van Huisarrest, is het ultieme kerstcadeau voor een zwangere vrouw.

Een Avontuurlijk Kerstcadeau voor de zwangerekerstcadeau zwanger

Een zwangerschap is een bijzondere periode in het leven van een vrouw, vol vreugde en verwachting. Met Verlos-Kunde geef je haar een kerstcadeau dat volledig in het teken staat van haar zwangerschap en een blijvende herinnering creëert. Met het escape spel Verlos-Kunde van Huisarrest kan de zwangere samen met haar partner, familie of vriendinnen genieten van een spannend escape avontuur vol raadsels en puzzels. Met dit spel gaan zij samen op zoek naar het telefoonnummer van de verloskundige.

Onze spellen

Gepersonaliseerde spellen

We kunnen onze spellen voor je personaliseren, dus kunnen bijvoorbeeld grappige eigenschappen in de spellen verwerken. Wie is er altijd te laat? Wie is de grootste angsthaas? Jij levert ons de informatie aan (via de vragen in het bestelformulier) en wij verwerken het in het spel.

Test jullie puzzelskills!

Met onze escape spellen gaan jullie de strijd aan tegen de klok. In een tijdslot van 60 minuten (Verlos-Kunde), 75 minuten (Uit-braak) of 90 minuten (Erf-goed?!) proberen jullie het mysterie te ontrafelen. Met perfect teamwork, oog voor detail een gezonde dosis logica en natuurlijk creativiteit, gaat jullie dit vast en zeker lukken!

escape spellen voor een gezellige middag of avond

Maar dat is nog niet alles!

Onze escape spellen zijn niet alleen een garantie voor plezier en teambuilding, maar ze zijn ook zeer geschikt voor alle leeftijden. Van jong tot oud, iedereen kan deelnemen en zijn of haar unieke talenten inzetten om het mysterie op te lossen. Zeg maar dag tegen saaie familieweekenden waarbij sommigen zich buitengesloten voelen. Met Huisarrest creëer je een onvergetelijke ervaring waar iedereen actief aan deelneemt en van geniet.

Maar wat maakt onze escape spellen nu zo bijzonder? Het antwoord is eenvoudig: personalisatie. We begrijpen dat geen enkele familie hetzelfde is, en daarom zorgen we ervoor dat onze spellen aansluiten bij jullie eigen dynamiek. De grappige eigenschappen die je ons aanreikt, zorgen voor een lach op ieders gezicht en versterken de onderlinge band. Stel je voor hoe leuk het is om te ontdekken dat jouw eigenaardigheden een centrale rol spelen in het spel!

Nog een voordeel van onze escape spellen is dat ze ook een educatief tintje hebben. Terwijl jullie bezig zijn met het oplossen van de uitdagende puzzels, worden jullie brein en probleemoplossend vermogen gestimuleerd. Jullie zullen merken dat samenwerken, communiceren en creatief denken essentieel zijn om het mysterie te ontrafelen. Een leerzame én vermakelijke combinatie die het familieweekend naar een hoger niveau tilt.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de spanning en adrenaline die jullie zullen ervaren. Het hart bonst in je keel terwijl de seconden wegtikken. Het gevoel van overwinning wanneer jullie het mysterie ontrafelen en als ware helden uit het spel komen, is onbeschrijfelijk.

Ben je klaar om het familieweekend onvergetelijk te maken?

Wacht niet langer en kies een van onze spannende escape spellen. Ga voor een onvergetelijke ervaring waarbij jullie de hoofdrolspelers zijn in jullie eigen avontuur. Versterk de familieband, creëer waardevolle herinneringen en beleef samen een weekend om nooit te vergeten!

Na jouw akkoord op de verhaallijn en onze ideeën buigen wij ons over de daadwerkelijke inhoud van het spel. We maken de puzzels en raadsels, en zorgen ervoor dat er een compleet en uniek spel wordt geproduceerd, waarmee je gegarandeerd punten scoort bij jouw collega’s.

Comments are closed here.